

The Association of Commonwealth Universities



## ROUNDTABLE MEET ON DIGITALISATION AND THE FUTURE OF WORK IN A GLOBAL ECONOMY

Friday, 31<sup>st</sup> March 2023 | 10:00 am - 5:00 pm Venue: F3 Seminar Hall, Amity University Campus, Sector 125, Noida, Uttar Pradesh

Time	Duration	Programme
10:00am-11:00am	60 min	Inaugural Session
10.00am - 10.05am	5 min	Saraswati Vandana and Invocation
10.05am - 10.11am	6 min	Welcome Address by Prof.(Dr.) Balvinder Shukla, Vice Chancellor, AUUP
10.11am -10.17am	6 min	Address by Mr. Aditya Malkani, Regional Director Membership Asia Pacific, ACU
10.17am - 10.23 am	6 min	Address by Dr. (Mrs.) Pankaj Mittal, Secretary General, AlU
10.23am - 10.31am	8 min	Special Address by Guest of Honour - Ms. Alison Barrett MBE, Director India, British Council
10.31am-10.40am	10 min	Inaugural Address by Chief Guest - Prof. Suranjan Das, VC, Jadavpur University and President, AIU (online)
10.40am-10.50am	10 min	Special Address by Dr. Atul Chauhan, Hon'ble Chancellor, AUUP
10.50am - 10.55am	5 min	Vote of Thanks
10.55am - 11.00am	5 min	Group Photograph
11:00am-11:15am	15 min	Networking Tea Break
11:15am-12:15pm	60 min	<ul> <li>Session 1: Digitalisation and the Future of Work and Skills</li> <li>Prof. Basuthkar Jagadeeshwar Rao, Vice Chancellor, Central University Hyderabad - Session Chair</li> <li>Prof.(Dr.) Jude William R. Genilo, Pro Vice Chancellor, University of Liberal Arts Bangladesh (ULAB)</li> <li>Prof.(Dr.) Sabu S. Padmadas, Associate Dean International, Faculty of Social Sciences, Founding Director, India Centre for Inclusive Growth &amp; Sustainable Development, University of Southampton, UK</li> </ul>

12:15pm-01:15pm	60 min	<ul> <li>Prof Siddhartha Bandyopadhyay, Director, Centre for Crime, Justice and Policing, University of Birmingham, UK</li> <li>Mr. Abhishek Gaur, Regional Head, NASSCOM</li> <li>Session 2: Internationalization and its importance in Higher Education in the era of Digitalization</li> <li>Prof. (Dr.) Mohammad Afshar Alam, Vice Chancellor, Jamia Hamdard University - Session Chair</li> <li>Dr. T.Sasipraba, Vice Chancellor, Sathyabama Institute of Science and Technology</li> <li>Dr. Chadaram Sivaji, Vice Chancellor, Dr. D. Y. Patil Vidyapeeth, Pune (Deemed to be University), Maharashtra (online)</li> <li>Ms. Anuradha Gupta, Head - Partner Engagement, Macquarie International, Macquarie University, Sydney, Australia</li> <li>Mr. Raja Dasgupta, Global Evangelist, Employability. life</li> </ul>
01:15pm -02:00pm	45 min	Networking Lunch
02:00pm- 03:00pm	60 min	<ul> <li>Session 3: Importance of Industry-Academia Collaboration in Global Digital Economy</li> <li>Mr. Jaspreet Singh, Partner, Grant Thornton - Session Chair</li> <li>Maj Gen (Dr.) G.K. Thapliyal, Vice Chancellor, Swamy Vivekanand Subharti University, Meerut</li> <li>Dr. Rozy Patel, Dean &amp; Director, The Department of Humanities, Uka Tarsadia University, Gujarat</li> <li>Mr. Abhishek Narad, Director, TradeServ</li> <li>Mr. Jasmeet Singh Sethi, Asst. Vice President, SHL</li> </ul>
03:00pm-04:00pm	55 min	Valedictory Session (Discussions, Summary & Closing Remarks)
04:00pm-04:05pm	05 min	Group Photograph followed by campus tour
05:00pm-05:30pm	30 min	High Tea